Ege Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği EGEKOBİDER üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Toplantıya ,dernek üyeleri , dernek kurucularından Fahrettin Selçik , danışma kurulu üyesi Zeki Yöndem , Prof.Dr. Ahmet Sedat Şarman , Egekobi Teknoloji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aslı Selçik , Mert Yazılım İş geliştirme ve Kanal Yöneticisi Turgay Gümüşdere ve bir çok şirket temsilcisi katıldı.

 

Toplantı açılış konuşmasını  dernek Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Bilek  yaptı. Bilek yaptığı konuşma da ; derneğin KOBİ’lerin  ortak sorunlarının çözümüne yardımcı olmak amacı ile kurulduğunu bu bağlamda  yapılan faaliyetler   ve başlatılan  projeler hakkında bilgi verdi.

 

Hedeflerinin iş dernekleri ile ortaklaşa projelere imza atarak Kobilerin değişim , dönüşüm ve dayanışma paydasında buluşarak sürekliliğin sağlanması  olduğunun  altını çizdi.

 

Kahvaltı ya sponsorluk eden , alanında bir çok ülkeye hizmet veren Mert Yazılım, Satış Yöneticisi  Anıl Atalay, üretimde dijitalleşme konusunda üyelere sunum yaptı.  MES yazılımı ile sahadan veri toplayarak üretimde verimlilik artışının sağlanabileceğini , ölçeğine bakılmaksızın tüm işletmeler için dijitalleşmenin kaçınılmaz olduğunu ve   sürdürülebilir karlılığı yakalamanın mümkün  olabileceğini söyledi.

EGEKOBİDER Kahvaltı Kobi Dernek Toplantı