Zaha'dan Fenerbahçelileri üzen haber

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde ilk sırada yer alan Wilfried Zaha'nın Crystal Palace'ta kalacağı şeklinde yorumlanan paylaşımı sarı-lacivertli taraftarları endişelendirdi.

Wilfried Zaha, kendisine teklif sunan takımlara vereceği cevabı balayından sonra açıklayacağını belirtmişti. Crystal Palace, Fildişili yıldızı takımda tutmak için yaklaşık 12 milyon euro değerinde bir yıllık sözleşme teklifi sunmuştu.

Fenerbahçe yönetimi ise taraftarların büyük bir istekle takımda görmek istediği deneyimli oyuncu için 6.5 milyon euroya kadar bonuslarla birlikte teklifte bulundu. Son olarak, Steven Gerrard tarafından yönetilen Suudi Arabistan temsilcisi Al-Ittifaq da devreye girdi, ancak Zaha Avrupa'da kalmak istediğini belirtti.

Dün, deneyimli futbolcu çocuklarının Crystal Palace'ın stadyumu Selhurst Park'ta oynadığı ve arkadaki skorborda "Destekleriniz için teşekkürler. Seneye görüşmek üzere" yazan bir fotoğrafı Facebook'ta kapak fotoğrafı olarak paylaştı.

Bu hamle, 30 yaşındaki futbolcunun Crystal Palace'ta kalacağı sinyalini verdiği için sarı-lacivertli taraftarları endişelendirdi. İngiliz basınında yapılan yorumlarda, Zaha'nın bu paylaşımıyla Crystal Palace'ta kalacağına işaret ettiği vurgulandı.

Fenerbahçe Wilfried Zaha