Yılmaz Erdoğan'dan 20 yıl sonra bir ilk!

Usta oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, iddiaya göre 20 yıl sonra "İnci Taneleri" isimli diziyle televizyona dönüş yapıyor. Erdoğan, kendisinin kaleme alacağı dizide başrolde yer alacak.

Bir Demet Tiyatro ile Türk televizyon tarihine unutulmaz bir iz bırakan Yılmaz Erdoğan, televizyon ekranlarına geri dönüş yapıyor. Usta oyuncu, kendi yazdığı senaryo ve başrolünde yer alacağı "İnci Taneleri" adlı dizisiyle 20 yıl aradan sonra ekranlara dönüş yapacak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, uzun yıllar sonra televizyon ekranlarında izleyicileriyle buluşacak olan Yılmaz Erdoğan, bu kez bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Kendi yazdığı senaryo üzerinden başrolü üstleneceği ulusal kanalda yeni bir dizi projesi çekecek. Erdoğan, ekranlardaki hasretini etkileyici bir melodram ile sona erdirecek.

Kariyeri boyunca sinema ve televizyon dünyasına birçok unutulmaz eser kazandıran Yılmaz Erdoğan'ın bu yeni dizisinin adı "İnci Taneleri" olarak belirlendi.

Şu an senaryo çalışmalarını tamamlamakla meşgul olan Yılmaz Erdoğan, dizi için kadro oluşturma çalışmalarına da yakında başlayacak. Dizinin yayınlanacağı kanal ve yönetmeni ise yakın bir zamanda netleşecek.

Yılmaz Erdoğan