'Türkiye Yüzyılı başlamıştır'

28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur seçiminde sandıkların büyük bir bölümü açıldı. Kesin olmayan sonuçlara göre seçimin galibi Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları gelmeye başladı.

Kesin olmayan sonuçlara göre Ak Parti Genel Merkezi’nde bulunan partililer seçim kutlamasına başladı. Tekbir ve sevinç gösterisinde bulunan partililer Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne yöneliyor.Erdoğan burada konuşma yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gelen tebrik mesajları şöyle:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay:

Aziz milletimiz, “Söz de, Karar da, Gelecek de milletindir” diyerek bir kez daha “Doğru Adam”da karar kılmış; Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN ile “Durmak Yok, Yola Devam” demiştir. Türkiye Yüzyılı başlamıştır. Kazanan milletimiz, Kazanan devletimiz, Kazanan Güçlü Türkiye olmuştur. Ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun.

TBMM Başkanı Şentop’un paylaşımı şöyle: 

Milletimizin kararı nettir: Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliğiyle Yeniden Büyük Türkiye Yürüyüşü kesintisiz devam edecektir. Neticenin milletimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı arayarak tebrik ettim. Milletimiz için hayırlı ve mübarek olsun.

Ayrıca başta Katar olmak üzere değişik ülkelerden kutlama mesajları geliyor.

Ak Parti