Sporda heyecan tam gaz sürüyor

Futbol, basketbol ve teniste mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Güney Amerika'da futbol heyecanı birbirinden zorlu maçlarla sürerken, ATP 500 Tenis Turnuvası'nda da nefesler tutuldu. İspanya Basketbol Ligi'nde de Real Madrid zirvedeki yerini korumak için mücadele edecek, Barcelona ise ezeli rakibini yakalamak için kendi evinde Bilbao Basket'i yenmenin yollarını arayacak.

Futbol, basketbol ve teniste mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Güney Amerika’da futbol heyecanı birbirinden zorlu maçlarla sürüyor. Arjantin Ligi A Grubu’nda liderlik koltuğunda oturan River Plate, zirve takipçisi Colon’un konuğu oluyor. Kritik karşılaşma 20 Ekim Cuma saat 00.30’da başlıyor. Sezona kâbus gibi bir başlangıç yapan Boca Juniors ise Union Santa Fe maçıyla çıkış arıyor. La Bonbonera’da oynanacak müsabaka 21 Ekim Cumartesi saat 03.30’da başlıyor. Brezilya’da ise lider Botafogo, America Mineiro deplasmanına çıkıyor. 19 Ekim Perşembe günü oynanacak maç 02.00’de başlıyor. Brezilya ve Arjantin Ligi karşılaşmaları, Spor Smart ve Spor Smart-2 ekranlarında futbolseverlerle buluşuyor.

 

ATP 500 Tenis turnuvası heyecanı da Spor Smart ekranlarında tenisseverlerle buluşuyor. 16 Ekim’de başlayan turnuva çeyrek final ve yarı final heyecanını bu hafta ekranlara taşıyacak. 

 

İspanya Basketbol Ligi de heyecan dolu maçlara sahne olacak. 22 Ekim günü Barcelona Bilbao Basket’i kendi evinde ağırlarken, aynı gün namağlup Real Madrid ise Tenerife konuk olacak. Bu maçlar Spor Smart ve Spor Smart-2’den naklen izleyicilere ulaşacak.

futbol tenis basketbol spor