Özgür Özel, baba evi Manisa'da! Özel'den iktidar mesajı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, parti başkanı olarak seçildikten sonra ilk ziyaretini doğduğu şehir Manisa'ya gerçekleştirdi. İşte Özel'in açıklamaları...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'ya gerçekleştirdiği ilk ziyareti sırasında büyük bir coşkuyla karşılandı. Ankara'dan Manisa'ya hareket etmeden önce İzmir Milletvekilleri Deniz Yücel, Ednan Arslan, Murat Bakan, Manisa Milletvekilleri Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen kendisine eşlik etti. Özel ve beraberindekiler, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra Manisa'ya doğru yol aldılar.

CHP Genel Başkanı Özel, Adnan Menderes Havalimanı'nda kalabalık bir grup tarafından coşkuyla karşılandı. Özel, Manisa'ya ardından karayoluyla ulaştı.

Manisa'da, CHP il başkanlığını ziyaret eden Özel, parti örgütü ve Manisalılarla bir araya geldi. İl Başkanı Ferdi Zeyrek'in koordinasyonunda Belediye Caddesi'nde büyük bir platform kuruldu. Cadde, Türk bayrakları ve CHP bayraklarıyla süslendi, Manisalılar caddede toplandı ve trafiğe kapatıldı. Manisa İl Başkanlığı, Özel'i "Memleketine Hoş Geldin Sayın Genel Başkanım" pankartlarıyla karşıladı. Özel, "Değişimin Yüzyılı, Yüzyılın Değişimi" sloganıyla Manisalılara hitap etti.

Özel, konuşmasında şunları dile getirdi: "Uzun ve zorlu bir yolculuğa çıkıyoruz, kendime güveniyor, size inanıyorum demiştim. 2009 yılında, belediye başkan adaylığım sırasında, kaybettiklerimizin isimlerini anarken, arkadaşlarımız gözyaşlarını tutamıyorlardı. O günden bugüne parti değerlerini sahiplenerek, sizden aldığımız güçle, sizlerden aldığımız ilhamla çalıştık. Bugün başka bir yürüyüşü başlatıyoruz. Özgür Özel'in genel başkanlığa kadar ki yürüyüşü ve yol arkadaşlarına minnet için, teşekkür için buradayım."

Özel, Manisa'ya yönelik hedeflerini de açıkladı: "Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde CHP'nin belediye başkanlığını istiyorum. Manisa'da büyükşehir belediyesini alacağız. Siz bize biz Manisa'ya sahip çıkacağız. Size söz veriyorum, birlikte burada toplanacağız, partimizi iktidar yapmış olarak buraya bir daha geleceğiz. Hikayemiz yeni başlıyor. Bu partiyi iktidar yapana kadar birlikte çalışacağız."

Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek ise şunları söyledi: "Size baba ocağına hoş geldiniz demek, bizleri onurlandırıyor, gururlandırıyor. Hoş geldiniz. Biz 24 Eylül'de değişimin çoban ateşini yaktık. Sonrasında 4 Kasım'da Sayın Genel Başkanım bu çoban ateşini alevlendirdi. Bu ateş Türkiye'yi ısıttı, Sayın Genel Başkanım Türkiye'ye umut oldu. Bu umut bizi iktidara taşıyacak. Bu umudu Türkiye'ye aşılayan Genel Başkanım hoş geldiniz. İyi ki varsınız. Bizler bu umutla size söz, öncelikle 31 Mayıs'ta yerel seçimlerde Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne 6 oklu bayrağı dikmeye size söz veriyoruz."

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'ya gerçekleştirdiği bu ziyarette coşkulu bir karşılama ile karşılandı ve Manisa'da parti örgütü ve vatandaşlarla buluştu.

Özgür Özel CHP Manisa Ziyaret