Nalbantoğlu'ndan Kaya'ya Soyer yanıtı: İzmir'in darı ambarı size kapalı!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e yönelik 'Yakında sen de gidiyorsun' paylaşımına yanıt veren CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, AK Parti'nin hiçbir seçimde İzmir'den birinci çıkmadığını hatırlattı ve 'İzmir'in darı ambarı size kapalı!' dedi.

CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu,  AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yönelik, “CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu gelemedi, gidiyor. Yakında sen de gidiyorsun” paylaşımına yanıt verdi.

AK PARTİLİ KAYA, SOSYAL MEDYADAN GÖNDERME YAPTI: BAY BAY SOYER!

Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Rıfat Nalbantoğlu, AK Parti’nin iktidara geldiği 21 yılda gerçekleşen 11 seçimde İzmir’den birinci çıkamadığını hatırlattı.

Nalbantoğlu’nun paylaşımları şu şekilde:

İzmir’in darı ambarı size kapalı! Malum, bakan adaylarınız da işe yaramadı. Başkanımız Soyer’e ‘bay bay’ diyenlere hatırlatalım; 21 yıldır ve 11 seçimdir İzmir’in sandığından çıkamadınız! Bırakın artık boş hayali; yangın yerine dönen ülkeye kafa yorun Mahmut Atilla Kaya.

Yine de; İzmirli’yi kazanma rüyası görenlere ipucu veriyorum! Bu şehrin insanlarını asla ikna edemeyecek olmalarının nedenleri: 1-Değerlerini yok saymak. 2- Demokrasiyi –mış gibi uygulamak. 3-Hem küçümseyip horlamak hem de istemek. 4- Tercihlerine saygı duymamak.

CHP Ak Parti