Meghan hamile mi?

Sussex Dükü Harry ile eşi Meghan Markle, ABD'nin New York kentinde düzenlenen "Women of Vision Gala"nın ödül töreni bölümüne katıldı.

OLAYLAR ZİNCİRİ BİTMEK BİLMİYOR
Bu yanlış da sayılmaz elbette... Meghan ile Harry'nin 2020 yılının ilk ayında, ailedeki resmi görevlerinden ayrılacaklarını açıklamasıyla başlayan olaylar zinciri hala bitmek bilmedi.

Önce çiftin Oprah Winfrey'e verdiği röportajda aile hakkında ileri sürdüğü iddialar... Derken Harry'nin, aynı iddiaları ve daha fazlasını, iyice alevlendirerek dile getirdiği Spare (Yedek) adlı kitabı, son olarak da çiftin bir dijital platformda yayınlanan reality şov benzeri programı. Görünüşe göre bunun devamı da gelecek.

HAMİLELİK SÖYLENTİLERİ DOLAŞIYORDU

Bir süredir Meghan Markle ile Prens Harry'nin üçüncü bebeklerini beklediği ileri sürülüyordu. Özetle Markle'ın hamile olduğu konuşuluyordu.

Hatta Harry'nin babasının taç giyme törenine yalnız başına gitmesinin nedeninin de bu olduğu öne sürülüyordu. Magazin haberleri yayınlayan bazı ABD internet sitelerine göre Meghan, üçüncü kez hamileydi. Yaşı da ileri olduğu için hamile haliyle uçak yolculuğuna çıkmak istememişti.

Bunu ileri sürenler, Markle'ın kızı Lilibet'e hamileyken Prens Philip'in cenaze törenine Harry'yi yalnız göndermesini hatırlattı. İddiaya göre Meghan yine hamile olduğundan taç giyme törenine katılmamayı tercih etmişti.

YEDİĞİ YEMEK GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI
Bu söylenti kısa bir süre de olsa Meghan Markle ve Prens Harry'nin hayranlarını heyecanlandırdı. Sonuçta olmayacak iş değildi!Ama gerçek sonunda ortaya çıktı. Yani söylentiler yalanlandı. Bunu da Markle'ın, önceki akşam kocası Harry ile birlikte gittiği bir restoranda ısmarladığı yemek gözler önüne serdi.

Meghan Markle ile Harry, yaşadıkları Montecito'da evlerine çok yakın bir suşi restoranına gitti. Meghan da afiyetle ısmarladığı suşiyi yedi. Bu durum da çiftin yeni bir bebek beklediği iddialarının doğru olmadığını gözler önüne serdi.

Meghan Markle Harry