MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya, Acun Ilıcalı'ya seslenerek zam talep etti

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyenleri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye'de Mehmet Yalçınkaya'nın şakayla karışık sitemi damga vurdu.

MasterChef Türkiye All Star'ın bu sezon farklı bir formatla izleyici karşısına çıktığı son bölümde, ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın sözleri dikkat çekti.

Mehmet Şef, programa hoş geldiniz diyerek başladığı açıklamasında patro Acun Ilıcalı'ya seslenerek zam istediğini ifade etti.

Dokunulmazlık oyunu sırasında, Danilo Şef'in çekimlere gelmemesi nedeniyle Mehmet Şef, esprili bir şekilde Somer Şef'i de olaya dahil ederek dikkat çekti. "Dokunulmazlık oyununa hoş geldiniz. Ben yine aynı kaderi yaşıyorum. Buradan patrona dönmek istiyorum. Birisi yine yok. Birisi dört hafta gelmez, birisi dükkana gitmiş. Efendim ben zam istiyorum. Zam istiyorum, yeter." diye sitemde bulundu.

Gülerek karşılık verdi

Bu sözlerin ardındankamera MasterChef ve Survivor gibi yapımların önemli isimlerinden olan, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yol arkadaşlarından İrem Kanan'a çevrildi. Kanan, Mehmet Şef'in esprili sitemine gülerek karşılık verdi.

MasterChef Acun Ilıcalı Mehmet Yalçınkaya