Kim Cattrall, "And Just Like That..." Dizisi ile Samantha Jones Olarak Geri Dönüyor!

Sadece bir gece için, "Sex and the City" evreni yeniden bir bütün olacak!

Kim Cattrall ikonik karakteri Samantha Jones'u HBO'nun "And Just Like That..." dizisinin 2. sezon finalinde yeniden canlandıracak. Ancak sadece bir sahnede yer alacak. Kaynaklara göre, Cattrall, New York City'de 22 Mart'ta çekimlerini gerçekleştirdi, ancak dizinin yıldızlarından Sarah Jessica Parker veya dizisinin yapımcısı Michael Patrick King  ile görüşmeden veya konuşmadan kendi repliklerini kaydetti.

Sahneye göre, dizide Londra'ya taşınan Samantha, Parker'ın canlandırdığı Carrie Bradshaw ile telefon görüşmesi yapacak. "And Just Like That..." dizisinin ilk sezonunda Carrie, uzak kalmış Samantha ile mesaj yoluyla iletişim kurmuş ve finalde ikisi barışmak için birbirlerini görmek için bir plan yapmıştı.

Cattrall'ın Samantha olarak geri dönüşü şu anda karakterin devamı niteliğinde olmayacak gibi görünüyor. Her ne şekilde olursa olsun, 1998-2004 yılları arasında HBO'da altı sezon boyunca yayınlanan ve  çığır açan dizide "seks"i diziye getiren, sevilen ve güçlü halkla ilişkiler uzmanı Samantha'yı kısa süreli de olsa görmek hayranlarını heyecanlandıracaktır.

"And Just Like That..." dizisinin ikinci sezonu da 22 Haziran'da prömiyer yapacak, ancak Cattrall'ın Samantha olarak sahnesi Ağustos ayına kadar yayınlanmayacak.

Kim Cattrall