KESİAD'dan çocuklara toplu Sünnet Şöleni

Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KESİAD) ve Kemalpaşa Belediyesi işbirliği ile geleneksel olarak her yıl düzenlenen 'Sünnet Şöleni' ile bu yıl 92 çocuk sünnet edildi. Şölende çocuklara akıllı kol saati hediye edilirken, düzenlenen müzikli etkinlikte çocuklar gün boyunca gönüllerince eğlendiler.

Kemalpaşa Belediyesi’nin ev sahipliğinde, KESİAD desteğiyle Dere Mesire Yeri’nde yapılan Sünnet Şöleni’ne Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Arzu Külahçıoğlu Altıntoz, KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Can Günel, Kemalpaşa Belediye Meclis Üyeleri ile KESİAD Yönetim Kurulu üyeleri katılım gösterdi.

 

Geleceğin Atatürkçü büyükleri

Törende konuşan KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Can Günel, KESİAD olarak sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini ifade ederek, Kemalpaşalı çocuklara yönelik organize ettikleri sünnet şöleninin gelenekselleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Geleceğin Atatürkçü büyükleri olacak gençlere el vermekten onur duyduklarını söyleyen KESİAD Başkanı Günel, “Kemalpaşa Belediyesi ile ortaklaşa yaptığımız ve pandemide ara vermek zorunda kaldığımız toplu sünnet şölenlerine pandemi sonrasında kaldığımız yerden devam ediyoruz.  Bugün burada ellerinden tuttuğumuz çocukların yarının büyükleri olduğunun bilinciyle onlara katkı sağlıyor olmaktan hem mutlu hem de gururluyuz” dedi.

 

Halka hizmet

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ise halkın yararına etkinliklere ve hizmetlere devam ettiklerini belirterek, KESİAD ile beraber organize ettikleri toplu sünnet şöleni için katkı koyan tüm kurumlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından sünnet çocuklarına akıllı kol saati dağıtılırken, ÖZSÜT firması da dondurma ikramında bulundu. Sonrasında tüm konuklara tavuklu pilav ikram edilirken, mevlit de okutuldu.

kemalpaşa belediyesi sünnet kesiad