(KA.DER) olarak "UN Women Türkiye" iş birliği İsveç Uluslararası Kalkınma ve İşbirliği Ajansı'nın (SIDA) desteklediği "Siyaset ve Karar Alma Süreçlerinde Kadınların Güçlenmesi Projesi" tamamlandı.

Kadın Adayları Destekleme Derneği (KA.DER) olarak "UN Women Türkiye" iş birliği İsveç Uluslararası Kalkınma ve İşbirliği Ajansı'nın (SIDA) desteklediği "Siyaset ve Karar Alma Süreçlerinde Kadınların Güçlenmesi Projesi" kapsamında Manisa'da gerçekleştirdiğimiz 'Siyaset Okulu' programımız, tamamlandı.

Kadın Adayları Destekleme Derneği (KA.DER) olarak "UN Women Türkiye" iş birliği İsveç Uluslararası Kalkınma ve İşbirliği Ajansı’nın (SIDA) desteklediği "Siyaset ve Karar Alma Süreçlerinde Kadınların Güçlenmesi Projesi" kapsamında gerçekleştirdiğimiz ‘Siyaset Okulu’ programımız, Manisa'da tamamlandı.

KA-DER Genel başkanı Nuray Karaoğlunun'un katılımlarıyla gerçekleşen programın açılış konuşmasını KA-DER İzmir şube başkanı Banu Önkol İçhedef yaptı.

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Özküzcüoğlu'nun da açılışına katıldığı Siyaset Okulu Programı 16-19 Ekim 2023 tarihleri arasında Manisa'da tamamlandı.

 

KA-DER UN Women Türkiye SIDA Manisa Alaşehir İzmir