GÜLŞAH ELİKBANK İTALYAN KÜLTÜR MERKEZİNE KONUK OLDU

Çağdaş edebiyatın sevilen yazarlarından Gülşah Elikbank'ın Arapça olarak Orta Doğu'da ses getiren 'Aşkın Gölgesi' adlı romanı İtalya'da da yayınlandı. Romanın İtalya'da yayınlanması sebebiyle İzmir İtalyan Kültür Merkezi'nde bir kutlama gerçekleşti.

Üç kuşak yalnız annenin ve babasız büyüyen kadınların hikayesini anlatan ‘Aşkın Gölgesi’nin, İtalya'da yayınlanması dolayısıyla İzmir İtalyan Kültür Merkezi’nde bir kutlama gerçekleşti. Aşkın Gölgesi aynı zamanda 8.baskısıyla  ülkemizde yeniden raflara girmeye de hazırlanıyor.

12 Mart Salı akşamı saat 19:00’da gerçekleşen tanıtıma İzmir İtalyan Konsolosu Daniele Bianchi de katıldı.  Aşkın Gölgesi romanından yazarın seçtiği bir bölüm İtalyanca ve Türkçe okundu. Ayrıca tanıtımda ‘Aşkın Gölgesi’ romanının hikayesini Gülşah Elikbank Türkçe anlatırken, İtalyan çevirmen Lia Lodovici katılımcalara İtalyanca aktardı. Konukların Aşkın Gölgesi romanına ve yazarın diğer kitaplarına, edebi kariyerine dair sorularıyla devam eden etkinlik yoğun ilgi gördü.