Gizli gizli buluşuyorlar

Kanal D'nin yaz dizisi 'Ya Çok Seversen'de birlikte rol alan Hafsanur Sancaktutan ile Kerem Bürsin, gizli gizli Bürsin'in evinde buluşuyormuş. Hafsanur Sancaktutan'ı, evine girip çıkarken görenler var. Üstelik bu gizlilik talebi Kerem Bürsin'den gelmiş.

“Gizli aşk bu, söyleyemem derdimi hiç kimseye...” Zeki Müren’in unutulmaz şarkısının sözleri şu sıralar tam da Kerem Bürsin’i anlatıyor! Kanal D’nin yaz dizisi “Ya Çok Seversen”de Hafsanur Sancaktutan ile başrolü paylaşan Bürsin, geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına eski rol arkadaşıyla sevgili olmadıklarını söyledi ve ekledi: “Maalesef bir erkekle kadın yan yana gelince hemen ilişki damgası vurmaya hazır bir milletiz!”

“Millet” diye biz gazetecileri kast ediyor tabii... Ama benim konuya bir-iki itirazım olacak! Birincisi; bunca yıllık meslek hayatımda yüzlerce kez tanık olduğum bir şey varsa, o da “ateş olmayan yerden duman çıkmaz”! İkincisi de şu; herkes konuşur, bu nedenle hiçbir şey uzun süre gizli kalmaz! Kerem Bey uzun süre Amerika’da yaşadığı için bunları bilmiyor olabilir.
Benim aldığım duyumlar, onun söylediklerinin aksi çünkü. Dizi bittiğinden beri çift, gizli gizli Bürsin’in evinde buluşuyormuş. Hafsanur Sancaktutan’ı, evine girip çıkarken görenler var. İki bekar insanın aşk yaşaması kimseyi ilgilendirmez, isterlerse gizli gizli de buluşabilirler.

Ama bu talebin Kerem Bürsin’den geldiğini de öğrendim. Bu, bana çok garip geldi. Neden sevgilisinin elinden tutup çıkmıyor? Hayranlarını kaybedeceğini mi düşünüyor acaba? Yoksa aşk hayatıyla gündeme gelmenin kariyerine zarar vereceğini mi düşünüyor?
Kendisi ne düşünüyor bilemiyorum tabii ama fikrimi şöyle özetleyeyim: “Don’t worry, be happy Mr. Bürsin...”

Hafsanur Sancaktutan kerem bürsin ya çok seversen gizli aşk