Didem Soydan'dan Can Bonomo açıklaması

Katıldığı bir programda aşık olduğu kişinin evli ve bir ailesi olduğunu söyleyen Didem Soydan'ın açıklamaları olay oldu. Ünlü mankenin bir dönem aşk yaşadığı Can Bonomo'yu unutamadığı gündeme geldi. Soydan yaptığı açıklamayla iddiaları yalanladı.

Ünlü manken Didem Soydan, YouTube'da Melis İşiten'in sunduğu programa konuk oldu.

Soydan eski aşkından, "Çocuk istemişti, ben istememiştim o nedenle ayrıldık. Aşık olduğum kişi evli ve ailesi var" sözleriyle bahsetmişti.
Konuşmasının devamında da "Aşık olduğum kişi hala aynı" diyerek tüm ilişkilerini o kişiyle kıyasladığını ifade etmişti.

Tüm gözler Can Bonomo'ya çevrildi

Kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan itiraf sonrası, tüm gözler Soydan'ın uzun yıllar aşk yaşadığı ve evlenme arifesindeyken ayrıldığı Can Bonomo'ya çevrildi.

Didem Soydan'la biten ilişkisinin ardından, 2018 yılında oyuncu Öykü Karayel ile evlenen Bonomo'nun Roman adında bir oğlu var.


Ağla şimdi sonsuza kadar

Bu açıklamaların ardından Can Bonomo'dan manidar bir paylaşım geldi: Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından" Ağla şimdi sonsuza kadar " şarkısını paylaştı.

Didem Soydan'dan açıklama geldi

Can Bonomo'nun adının gündeme gelmesinin ardından Didem Soydan, sosyal medya hesabından bir açıklama metni yayınladı. Sözlerinin yanlış yerlere çekildiğini söyleyen Soydan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Yanlış yerlere çekilen bir konudan, kişilere verdiğim saygı ve değerden sebep bu açıklamayı yapıyorum. Türkiye'de yaşamayan ve Türkiye ile alakası olmayan birinden bahsetmeme rağmen konuyu magazine çok uygun olması sebebi ile yanlış isimler üzerinden yorumladınız. Yayında da belirttiğim gibi Amerika'da yaşadığım döneme dair bir hikayeydi. Bu konunun yanlış yerlere gitmesinden dolayı gerçekten üzgünüm.
Lütfen kimseyi alakaları olmayan bir konuya dahil ederek rahatsızlık vermeyin."

Didem Soydan Can Bonomo Öykü Karayel