CHP'li Akın: Aklımız fikrimiz yerelde, İzmir'de oyumuzu artıracağız!

CHP'li Ahmet Akın, İzmir'de belediye başkanları ile buluştu. Sonrasında basına açıklama yapan Akın, "Gözümüz yerel seçimde. İzmir'de oyumuzu artıracağız. Belediye başkanlarımız aslanlar gibi çalışıyor" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP)Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, İzmir’de belediye başkanları ile bir araya geldi. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ilçe belediye başkanlarının yer aldığı toplantı Kemeraltı’nda bulunan EGİAD Etkinlik Merkezi’nde gerçekleşti. Toplantı sonrasında Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Toplantıda ne konuşuldu?

Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, “İl Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanlarımız ve ilçe belediye başkanlarımızla çok verimli bir toplantı yaptık. Değerlendirmelerde bulunduk, İzmir’i baştan aşağı konuştuk. İzmir bizim göz bebeğimiz ve her zaman olduğu gibi İzmir’deki o ışık tüm Türkiye’ye yayılacak. Bunu biliyoruz ve görüyoruz. Bu inanç, azim ve kararlılık bizde var.  Buradaki başarı, Ankara’daki, İstanbul’daki başarı, Büyükşehir Belediyelerimizdeki ve tüm belediyelerimizdeki başarılar, halkçı belediyecilik tüm Türkiye’ye yayılacak. Birlik ve beraberlik içerisinde, kimseyi ayırmadan başarımızı daha da artıracağız” ifadelerini kullandı.

'Aklımız yerel seçimde'

Akın, “Bugünden itibaren bizim aklımız, fikrimiz yerel seçimler. 290 gün sonra büyük bir başarıyla vatandaşımızı halkçı belediyelerle buluşturacağız. Vatandaşımızı özellikle zor zamanda yalnız bırakanlarla değil, vatandaş dara düştüğü zaman ilk koşanlarla buluşturacağız. Belediyelerimizi artıracağız. Hazırlıklarımız çok hızlı gidiyor, yerel seçim çalışmalarına çok önceden başladık. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere İzmir’in çok değerli belediye başkanlarına örnek çalışmaları için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

'Belediyelerimiz aslan gibi çalışıyor'

Partilerinin İzmir'e yönelik hedeflerinden bahseden Akın, “Burası İzmir, burada başarılı belediye başkanlarımız var. Belediye başkanlarımız, bizde olmayan belediyelerle ilgili de kardeş belediye kapsamında çalışmalar yapıyor, oralardaki vatandaşlarımızın derdine derman olmak için de başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere tüm belediye başkanlarımız mücadele ediyor. Vatandaşlarımız bunu görüyor. Hiç merak etmesinler, her türlü baskıya rağmen belediyelerimiz aslanlar gibi çalışıyor ve halkla kucaklaşıyor. İzmir’de hedefimiz çok büyük ve bunu başaracağız.”

 

 

CHP