CHP İzmir'de akşam yemeğinde seçim kritiği

CHP İzmir'de dün akşam seçim önemli bir zirve gerçekleştirildi. İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve İzmir milletvekilleri akşam yemeğinde seçim sürecini değerlendirdi.

CHP İzmir’de dün akşam seçim önemli bir zirve gerçekleştirildi.  

CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir Milletvekilleri Ednan Arslan, Sevda Erdan Kılıç, Tuncay Özkan, Yüksel Taşkın, Rıfat Nalbantoğlu ve Mahir Polat akşam yemeğinde bir araya geldi. Gökçe Gökçen, Murat Bakan ve Rahmi Aşkın Türeli mazeret bildirerek toplantıya katılmadı. 

İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, sosyal medya hesabından yemeğe ilişkin görüntüleri paylaşarak, “Milletvekillerimiz ve İzmir büyükşehir belediye başkan adayımız Dr.Cemil Tugay ile bir araya gelerek seçim sürecini değerlendirdik” dedi.

Toplantıda sık sık seçim gündemiyle bir araya gelme kararı alındığı öğrenilirken, bazı vekillerin aday belirleme sürecinde görüşlerinin alınmadığı sebebiyle sitem ettiği edinilen bilgiler arasında. 

İzmir'in bölgelere ayrılacağı ve vekillerinin seçim için sahaya ineceği öğrenildi. 

KRİTİK İLÇELERE SIKI MARKAJ 

Öte yandan Deniz Yücel ve Murat Bakan, 22 Şubat Perşembe günü Aliağa, Kınık, Bergama ve Menemen'de ilçe örgütleriyle bir araya geldi. Yücel ve Bakan'ın seçimin kritik olduğu yerlere ağırlık vereceği ve bu bölgelerde saha çalışmalarına destek olacağı aktarıldı. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay