Bucaspor, Adana Demir'i yenip Türkiye üçüncüsü oldu

Bucaspor 1928 U15 Takımı, Antalya'da düzenlenen yarı final maçında Süper Lig temsilcisi Adana Demirspor'u 1-0 yenip Türkiye üçüncüsü oldu.

2022-2023 sezonu TFF U15 Bölgesel Gelişim Ligi'nde mücadele eden Bucaspor 1928 U15 Takımı, Antalya'da düzenlenen yarı final maçında Süper Lig temsilcisi Adana Demirspor ile karşılaştı. Baştan sona üstün oyun sergileyen genç futbolcular, 1-0 galip ayrılarak ligi Türkiye 3.sü olarak tamamladı. Şampiyon ise Bursaspor oldu. Yeşil-beyazlıların U15 takımı, finalde Alanyaspor’u mağlup ederek U15 grubunda şampiyon olmuş oldu. Böylece bu grup 2 sezon üst üste şampiyonluğa ulaşmış da oldu.

 

SAAT DEĞİŞİKLİĞİNE BUCA'DAN RET

Öte yandan sarı-lacivertlilerin A takımı, salı günü İskenderunspor ile oynayacağı karşılaşmayı ve aynı saatte oynanacak Kocaelispor-Kastamonu mücadelesinin saatinin değişmesini istemedi. Kocaelispor cephesi kazanırsa şampiyon olacağı karşılaşmayı, saat 15.00'ten daha geç saate alarak daha fazla taraftar desteği çekmek istediği için TFF'ye başvuruda bulundu. İskenderun ve Kastamonu teklifi kabul edip Bucaspor bu değişikliği istemeyince, fikir birliği oluşmadığı için TFF bu başvuruya değerlendirmedi. 2 önemli maç da saat 15.00'de oynanacak.

Bucaspor Adana Demirspor