Ata Demirer mal varlığını açıkladı

Sibel Arna'nın youtube kanalına konuşan Ata Demirer sanıldığı gibi varlıklı olmadığını anlattı.

Ünlü komedyen Ata Demirer, başarılı gazeteci Sibel Arna'nın "Ne Olursan Ol, Rahat Ol" programına katıldı. Bu seferki program, Ata Demirer'in ikinci adresi olan Bozcaada'da çekildi. Programda, sanılanın aksine ünlü komedyenin oldukça varlıklı bir sanatçı olmadığına vurgu yapıldı. Ata Demirer, Bozcaada'da mülk sahibi olmadığını belirterek, önemli olanın dostluklar olduğunu ve insanların yanında olması gerektiğini ifade etti. Araziler veya arabalar gibi materyal değerlerin onun için önemli olmadığını, yaşamını güzel anlamlı ilişkilerle dolu kılmayı tercih ettiğini dile getirdi.

Sosyal medyada sık sık "Biz de Ata Demirer hayatı istiyoruz" şeklinde yorumlar aldığını belirten ünlü komedyen, ne istediğini bilmek ve büyük şeylerden uzak durmakla mutlu olduğunu ifade etti. Arabası olmadığını ancak bir tekneye ve bir zeytinliğe sahip olduğunu söyledi ve yaşamının tercihlerine bağlı olduğunu vurguladı.

Ata Demirer, kalbinin boş olduğunu ve yalnız olduğunu belirtti, fakat yeni bir ilişki arayışında olmadığını söyledi. Aşkın artık materyalist bir çağda olduğunu ifade ederek, insanların birbirlerini fiziksel özellikleriyle değerlendirdiği bir döneme girdiklerini dile getirdi.

Ünlü komedyen, "Eyyvah Eyvah" serisine devam etmeyeceğini duyurdu. Ayrıca, Sibel Arna'nın "Cem Yılmaz bir Ata Demirer filminde oynar mı?" sorusuna ilginç bir yanıt verdi. Ata Demirer, Cem Yılmaz ile birlikte Ertem Eğilmez gibi bir usta yönetmenin onları bir araya getirebileceğini belirterek, çocukların hiçbir şeye karışmayacakları bir ustalık eserine ihtiyaç olduğunu ifade etti.
 

Ata Demirer